Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 978g744kcal18.4g151.5g2g9.8g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)349g140kcal14.3g18.5g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Maustekurkku140g23kcal1g4.2g0.1g2.5g
Ruohosipuli, tuore18g4.7kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Sokeri 1.7g7.1kcal0g1.7g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)8.7g1.7kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g1851kcal68.2g356g7.8g25.6g
Valittu annoskoko1512g925kcal34.1g178g3.9g12.8g
Annoskoko puolitettuna756g463kcal17.1g89g2g6.4g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234