Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi280g2016kcal2.8g2.8g224g0g
Sokeri 364g1478kcal0g363.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 308g439kcal38.5g0.9g31.6g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g560g3254kcal122.6g53.2g283.4g58.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g14373kcal327.8g841g1078g116.4g
Valittu annoskoko1512g7187kcal163.9g420.5g539g58.2g
Annoskoko puolitettuna756g3593kcal82g210.3g269.5g29.1g
Arvot/100g100g475kcal10.8g27.8g35.6g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264606