Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g400g440kcal92g0g7.2g0g
Valkopippuri, annos 1g2.4g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g8.8g25kcal1.8g0.4g1.8g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 80g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g400g120kcal4g24g0.8g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g360g119kcal10.1g19.5g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g180g29kcal3.6g2.5g0.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima60g234kcal17.4g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g2294kcal257.8g92.8g97.2g0.2g
Valittu annoskoko1512g1147kcal128.9g46.4g48.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna756g574kcal64.5g23.2g24.3g0.1g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953