Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 94g345kcal9.9g70.5g1g5g
Kananmuna kuoreton 207g295kcal25.9g0.6g21.2g0g
Sipuli (kuorittu)151g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.6g6.8kcal0.5g1.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha753g1250kcal143g0g75.3g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g301g822kcal60.2g3g63.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g5518kcal483g164.8g322g15.4g
Valittu annoskoko1512g2759kcal241.5g82.4g161g7.7g
Annoskoko puolitettuna756g1379kcal120.8g41.2g80.5g3.9g
Arvot/100g100g183kcal16g5.4g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233