Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 352g266kcal6.6g54.2g0.7g3.5g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper211g338kcal23.2g27.4g14.8g0g
Sipuli (kuorittu)211g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Punajuuri 211g81kcal2.1g14.6g0.4g5.3g
Porkkana, keitetty, suolaton 176g59kcal1.1g10g0.4g4.6g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g352g731kcal10.5g21.8g66.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g3064kcal92.4g276.2g167g34g
Valittu annoskoko1512g1532kcal46.2g138.1g83.5g17g
Annoskoko puolitettuna756g766kcal23.1g69.1g41.8g8.5g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492