Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 729g2500kcal74.2g510g8.7g25.5g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 17g30kcal0.9g6.4g0g0.1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 112g796kcal0.8g0.4g89.7g0g
Kananmuna kuoreton 123g176kcal15.4g0.4g12.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa56g168kcal12.9g0g12.9g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g448g224kcal13.4g17.9g11.2g0g
Ruohosipuli, tuore22g6.1kcal0.3g0.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g7799kcal235.8g1072g270.4g51.6g
Valittu annoskoko1512g3900kcal117.9g536g135.2g25.8g
Annoskoko puolitettuna756g1950kcal59g268g67.6g12.9g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.5g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238