Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g213g701kcal23.4g138.1g4.3g12.8g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g300g252kcal3.3g54.9g1.2g5.4g
Omena, keskikokoinen 200g500g170kcal1g35.5g1.5g9g
Marja keskiarvo 500g240kcal3.6g36g2.5g17.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3025g2727kcal62.6g529g19g89.4g
Valittu annoskoko1513g1363kcal31.3g264.5g9.5g44.7g
Annoskoko puolitettuna756g682kcal15.7g132.3g4.8g22.4g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483