Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3175g5270kcal603.2g0g317.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2381g430kcal13.3g59.5g9.5g16.7g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g3175g1270kcal47.6g142.9g63.5g79.4g
Sipuli 1270g384kcal15.9g61g2.5g21.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14707kcal1360g526.8g786g235.4g
Valittu annoskoko10000g7354kcal680g263.4g393g117.7g
Annoskoko puolitettuna5000g3677kcal340g131.7g196.5g58.9g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.6g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262