Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 4762g6758kcal835.2g0g380.5g0g
Sipuli (kuorittu)1191g321kcal15.5g57.1g2.4g20.2g
Porkkana 1191g389kcal7.4g66.2g2.4g30.4g
Voi 179g1295kcal2.1g0.7g145.2g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 1488g634kcal5.7g61g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1191g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18795kcal1731.8g370g1061g101.2g
Valittu annoskoko10000g9397kcal865.9g185g530.5g50.6g
Annoskoko puolitettuna5000g4699kcal433g92.5g265.3g25.3g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.8g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282