Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)750g240kcal24.8g33.8g0g0g
Sokeri 225g913kcal0g224.8g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen100g720kcal0g0g80g0g
Vehnäjauho puolikarkea 439g1505kcal44.7g307.1g5.3g15.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3027g6757kcal139g1131.4g170.6g30.8g
Valittu annoskoko1514g3379kcal69.5g565.7g85.3g15.4g
Annoskoko puolitettuna757g1689kcal34.8g282.9g42.7g7.7g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76172