Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 47g14kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 312g237kcal5.9g48.3g0.6g3.1g
Seiti pakaste 180g140kcal31.6g0g1.3g0g
Voi 6.6g48kcal0.1g0g5.4g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g17g22kcal0.8g3.7g0.4g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 781g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g80g32kcal0.7g5g0.2g2.2g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g92g41kcal2.8g4.4g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3030g1069kcal85g127.4g18.8g12.8g
Valittu annoskoko1515g534kcal42.5g63.7g9.4g6.4g
Annoskoko puolitettuna758g267kcal21.3g31.9g4.7g3.2g
Arvot/100g100g35kcal2.8g4.2g0.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442