Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 300g2176kcal3.6g1.2g243.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1116kcal33.1g227.6g3.9g11.4g
Kananmuna kuorineen punnittu 280g352kcal30.8g0.7g25.3g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Banaani, kuorittu 400g348kcal4.2g73.2g1.6g7.2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g20g62kcal2.2g12g1.4g5.6g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3030g9558kcal149.8g984.2g552.2g48.6g
Valittu annoskoko1515g4779kcal74.9g492.1g276.1g24.3g
Annoskoko puolitettuna758g2389kcal37.5g246.1g138.1g12.2g
Arvot/100g100g315kcal4.9g32.5g18.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264700