Perus tomaattipastakastike

Runsas annos pastaa. 150g keittämätöntä pastaa (75g per nenä) on noin 350 grammaa keitettyä pastaa.

Pieneen nälkään riittää jopa kolmanneksen pienempi pastamäärä.

Kastike riittää pitämään kosteana tuon 350 - 400 g keitettyä pastaa.

Kuullota pieneksi hakattu sipuli ja valkosipuli, lisää tomaatit pilkottuna.

Anna muhia mielellään yli vartin pienellä lämmöllä.

Lisää pastan keitinvettä tarvittaessa.

Mausta makusi mukaan yrteillä.

Pussaile edes välillä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti (Pirkka)563g113kcal3.4g19.7g1.7g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty788g1103kcal40.6g220.2g5.4g26.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3033g2920kcal93g495.8g60g58.6g
Valittu annoskoko1517g1460kcal46.5g247.9g30g29.3g
Annoskoko puolitettuna758g730kcal23.3g124g15g14.7g
Arvot/100g100g96kcal3.1g16.3g2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422889