Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio400g1120kcal10g14g112g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 380g1130kcal5.7g24.2g114g0.2g
Maustekurkku sokerisuolattu 160g32kcal1.1g4.8g0.2g2.9g
Kapris etikkaliemessä, Figaro60g18kcal1.3g2.5g0.3g1.9g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Hunaja 26g86kcal0.1g21g0g0g
Sinappi (teollinen)20g26kcal0.9g2.8g1.2g0g
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.6g
Anjovis-filee, 1 kpl120g252kcal11.4g16.8g15.6g0g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 120g26kcal0.4g1.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3036g5577kcal68.8g208.4g488.2g25.6g
Valittu annoskoko1518g2789kcal34.4g104.2g244.1g12.8g
Annoskoko puolitettuna759g1394kcal17.2g52.1g122.1g6.4g
Arvot/100g100g184kcal2.3g6.9g16.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167171