ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu113g32kcal0.7g6g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)169g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi450g613kcal92.3g0g27g0g
Amerikan pekoni 1viipale96g306kcal11.5g0g28.7g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g84g8.4kcal1.6g0.3g0.3g0g
Maizena maissitärkkelys10g36kcal0.1g8.8g0g0g
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g450g270kcal6.8g58.5g0.5g4.1g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g141g206kcal5.1g46.3g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3037g3112kcal240.8g256g123.4g15.4g
Valittu annoskoko1519g1556kcal120.4g128g61.7g7.7g
Annoskoko puolitettuna759g778kcal60.2g64g30.9g3.9g
Arvot/100g100g103kcal7.9g8.4g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399