Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.8g0.4g1.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 28g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Sokeri 17g69kcal0g17g0g0g
Banaani, kuorittu 40g35kcal0.4g7.3g0.2g0.7g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2g6.2kcal0.2g1.2g0.1g0.6g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana304g959kcal15g98.6g55.4g4.8g
Valittu annoskoko152g479kcal7.5g49.3g27.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna76g240kcal3.8g24.7g13.9g1.2g
Arvot/100g100g315kcal4.9g32.4g18.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264700