Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]29g97kcal3.5g0g10.6g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1g3.2kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana305g659kcal45.4g1.6g55g1.4g
Valittu annoskoko152g329kcal22.7g0.8g27.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna76g165kcal11.4g0.4g13.8g0.4g
Arvot/100g100g216kcal14.9g0.5g18.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119