Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 25g100kcal0g24.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 18g22kcal1.9g0g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.4g9.9g0.2g0.5g
Vehnälese 1.5g3.3kcal0.2g0.2g0.1g0.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.5g5.3kcal0.1g1.2g0.1g0g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g131kcal0g0g14.5g0g
Porkkanaraaste 200g44g12kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Tomusokeri 1dl=60g11g44kcal0g10.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 22g63kcal2.4g0.7g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana304g871kcal12.6g103g44.6g4.2g
Valittu annoskoko152g435kcal6.3g51.5g22.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna76g218kcal3.2g25.8g11.2g1.1g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.8g14.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239696