Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki88g79kcal13.1g2.2g1.7g0g
Kauralese 7.9g28kcal1.4g3.6g0.6g1.4g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g4.4g26kcal1g0.3g2.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu53g66kcal5.8g0.2g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana305g399kcal42.6g12.6g18.8g2.8g
Valittu annoskoko152g199kcal21.3g6.3g9.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna76g100kcal10.7g3.2g4.7g0.7g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252396