Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl53g63kcal10g0.5g2.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Soijakastike 4.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Ruokosokeri1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 55g19kcal2.5g1.1g0.2g1.4g
Suippopaprika, makea, Pirkka7.8g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Cashewpähkinä 11g63kcal2.2g2.1g5.1g0.4g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1.2g3.4kcal0.1g0.2g0.2g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Maizena maissitärkkelys3.8g13kcal0g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana304g391kcal30.8g20g20g4.2g
Valittu annoskoko152g195kcal15.4g10g10g2.1g
Annoskoko puolitettuna76g98kcal7.7g5g5g1.1g
Arvot/100g100g128kcal10.1g6.6g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721