Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit20g25kcal0.6g0.4g2.5g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g55g186kcal7.7g0g16.9g0g
Broilerinfilee (Snellman)78g65kcal12.8g1.3g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana305g552kcal42.2g3.4g40.4g0g
Valittu annoskoko152g276kcal21.1g1.7g20.2g0g
Annoskoko puolitettuna76g138kcal10.6g0.9g10.1g0g
Arvot/100g100g181kcal13.9g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231