Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha50g90kcal9g0g6g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto10g29kcal1.9g0g2.3g0g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka6.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)63g19kcal0.6g2.5g0.2g0.1g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g6.9g25kcal1.9g0.1g1.9g0g
Ketsuppi, Pirkka3.7g4kcal0g0.9g0g0g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g2.5g5.5kcal0.2g0.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana305g375kcal27.8g9.8g24g0.6g
Valittu annoskoko152g188kcal13.9g4.9g12g0.3g
Annoskoko puolitettuna76g94kcal7g2.5g6g0.2g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.2g7.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716