Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola7g11kcal0.6g0.3g0.9g0g
Juustoraaste emmental punaleima14g55kcal4.1g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Paprika punainen 48g14kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Jauheliha, sika-nauta 56g125kcal9.8g0g9.6g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g17g27kcal1.3g0.7g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana305g503kcal32.6g7.2g38.2g2g
Valittu annoskoko153g251kcal16.3g3.6g19.1g1g
Annoskoko puolitettuna76g126kcal8.2g1.8g9.6g0.5g
Arvot/100g100g165kcal10.7g2.4g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535