Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g56g20kcal0.6g3.7g0.3g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 42g135kcal11.3g0g10.1g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g23g79kcal4.1g13.3g0.9g1.4g
Sipuli (kuorittu)9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g23g36kcal0.2g1.4g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana305g544kcal32.6g37.6g29.4g3.2g
Valittu annoskoko153g272kcal16.3g18.8g14.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna76g136kcal8.2g9.4g7.4g0.8g
Arvot/100g100g178kcal10.7g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232720