Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)2.3g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Purjosipuli 3.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Selleri, annos 50g7.8g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaatti, tuore20g4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Sieni tatti, hapero 12g3.2kcal0.2g0.3g0.1g0.2g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g7.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana305g63kcal2g5.8g3.6g2g
Valittu annoskoko152g32kcal1g2.9g1.8g1g
Annoskoko puolitettuna76g16kcal0.5g1.5g0.9g0.5g
Arvot/100g100g21kcal0.7g1.9g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711