Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 63g18kcal0.6g2.8g0.3g1.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 63g200kcal16.7g0g15g0g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 9g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)7g4.9kcal0.8g0.2g0.1g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 6.2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana305g457kcal36.6g7.4g30.8g3g
Valittu annoskoko153g228kcal18.3g3.7g15.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna76g114kcal9.2g1.9g7.7g0.8g
Arvot/100g100g150kcal12g2.4g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190490