Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g48g46kcal3.4g7.2g0.5g3.8g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g42g142kcal5.8g0g13g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g33g6.7kcal0.8g0.4g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.2g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 10g35kcal0.2g0.3g3.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g9kcal0g0g1g0g
Voi, 1 tl, 5 g1g7.6kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana305g507kcal21.4g18.4g38.4g8.2g
Valittu annoskoko152g254kcal10.7g9.2g19.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna76g127kcal5.4g4.6g9.6g2.1g
Arvot/100g100g167kcal7g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701