Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g47g49kcal6.8g2.1g0.9g2.6g
Sipuli 20g6.2kcal0.3g1g0g0.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g78g20kcal1g3.3g0.2g0g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana305g194kcal17g14.4g6g6g
Valittu annoskoko152g97kcal8.5g7.2g3g3g
Annoskoko puolitettuna76g48kcal4.3g3.6g1.5g1.5g
Arvot/100g100g64kcal5.6g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740