Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g47g47kcal8g0.5g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Paprika keltainen 20g6.1kcal0.2g1g0g0.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.6g3.9kcal0.2g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton7.8g13kcal0.6g0.3g1g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g2.3g19kcal0g0g2.1g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana305g185kcal18.4g5g9.6g1g
Valittu annoskoko153g92kcal9.2g2.5g4.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna76g46kcal4.6g1.3g2.4g0.3g
Arvot/100g100g61kcal6g1.6g3.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=379152