Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)45g30kcal6.8g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Chili paprika punainen2.8g1.1kcal0.1g0.3g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka6.3g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g50g12kcal0.7g1.7g0.2g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk1.9g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.3g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 1.6g0.4kcal0.1g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton9g2kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana305g137kcal16.2g6.2g5.2g0.8g
Valittu annoskoko153g69kcal8.1g3.1g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna76g34kcal4.1g1.6g1.3g0.2g
Arvot/100g100g45kcal5.3g2g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107