Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 47g36kcal0.9g7.3g0.1g0.5g
Tomaatti 16g3.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g6.1g10kcal0.5g0.2g0.8g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g24g13kcal0.7g1.5g0.5g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa31g41kcal5.6g0.4g1.7g0g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana305g243kcal15.8g20.6g9.8g1.6g
Valittu annoskoko153g121kcal7.9g10.3g4.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna76g61kcal4g5.2g2.5g0.4g
Arvot/100g100g79kcal5.2g6.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123634