Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi624g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali167g35kcal2g5.7g0.3g3.5g
Porkkana 167g54kcal1g9.3g0.3g4.2g
Palsternakka 62g40kcal0.3g7.4g0.2g2.8g
Selleri, annos 50g62g8.7kcal0.6g1.9g0g0g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Paistijauheliha 10%167g283kcal33.3g0g16.6g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr9g26kcal0.7g0.9g2.2g0.1g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g162g65kcal2.8g13.3g0.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g13g9kcal0.9g1.2g0.1g0g
Valkosipuli 4.2g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3040g1101kcal85.8g88.8g40.2g24.2g
Valittu annoskoko1520g551kcal42.9g44.4g20.1g12.1g
Annoskoko puolitettuna760g275kcal21.5g22.2g10.1g6.1g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125712