Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g491g688kcal93.3g12.8g31g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl401g341kcal5.6g17.6g28.1g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g401g1404kcal64.2g256.7g10.4g24.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow26g68kcal2.6g2.6g5.2g0.4g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g201g521kcal60.2g4g30.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3040g6043kcal451.8g587.4g209.6g49g
Valittu annoskoko1520g3022kcal225.9g293.7g104.8g24.5g
Annoskoko puolitettuna760g1511kcal113g146.9g52.4g12.3g
Arvot/100g100g199kcal14.9g19.3g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081