Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5921g1069kcal33.2g148g23.7g41.4g
Sipuli (kuorittu)395g107kcal5.1g18.9g0.8g6.7g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1579g5329kcal189.5g0g584.2g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio658g1842kcal125g0g144.7g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1316g2105kcal35.5g35.5g197.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g132g961kcal1.3g1.3g105.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22824kcal779.2g407.4g2112.2g96.2g
Valittu annoskoko10000g11412kcal389.6g203.7g1056.1g48.1g
Annoskoko puolitettuna5000g5706kcal194.8g101.9g528.1g24.1g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272