Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g150g1093kcal1.5g1.5g119.7g0g
Sokeri 127g516kcal0g127.1g0g0g
Muna, annos 60g135g118kcal10.2g1.1g8.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 146g501kcal14.9g102.1g1.8g5.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.6g22kcal0g5.6g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 599g213kcal1g42.6g0.5g12g
Voi, 1 tl, 5 g45g328kcal0.4g0.4g35.9g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 90g267kcal16.7g2.2g21.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g225g898kcal0g224.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3042g7913kcal89.4g1014.2g375.4g34.2g
Valittu annoskoko1521g3956kcal44.7g507.1g187.7g17.1g
Annoskoko puolitettuna761g1978kcal22.4g253.6g93.9g8.6g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.3g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311107