Kaalilaatikko sika-nauta+riisi

Keitä riisi suolassa.

Kuori ja hienonna sipuli, leikkaa kaali suikaleiksi.

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta ja siirrä lautaselle odottamaan.

Kuumenna öljy kasarissa ja lisää kaalisuikaleet.

Hauduta kaalia kannen alla 5–10 minuuttia, kunnes se on hieman pehmentynyt.

Mausta hunajalla

Sekoita keskenään riisi, jauheliha ja kaalit.

Levitä seos uunivuokaan.

Kaada päälle lihaliemi ja paista 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Jos pinta tummuu liikaa paiston aikana, peitä laatikko alumiinifoliolla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2029 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 96g328kcal5.8g72.3g0.7g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Keräkaali, 100g750g180kcal9g25.5g1.5g15.8g
Jauheliha, sika-nauta 300g665kcal52.5g0g51g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.3g0g
Hunaja 15g50kcal0.1g12.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi8.3g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3044g2717kcal137.2g225g133g37.4g
Valittu annoskoko1522g1359kcal68.6g112.5g66.5g18.7g
Annoskoko puolitettuna761g679kcal34.3g56.3g33.3g9.4g
Arvot/100g100g89kcal4.5g7.4g4.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308753