Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g602g145kcal10.8g18.1g3g11.4g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.5g0.6g5.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 602g1989kcal12g18.1g210.8g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3048g4446kcal54g103.8g429g34.6g
Valittu annoskoko1524g2223kcal27g51.9g214.5g17.3g
Annoskoko puolitettuna762g1111kcal13.5g26g107.3g8.7g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381750