Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g45g329kcal0.5g0.5g36g0g
Valkokaali keräkaali 751g209kcal8.9g30.5g1.5g15.8g
Jauheliha, sika-nauta 601g1331kcal105.1g0g102.1g0g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g45g43kcal0.5g8.2g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0.9g3.5kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3051g3874kcal232.2g88g279.6g34.4g
Valittu annoskoko1526g1937kcal116.1g44g139.8g17.2g
Annoskoko puolitettuna763g969kcal58.1g22g69.9g8.6g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314326