Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g702g1158kcal140.3g0g70.2g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g526g126kcal9.5g15.8g2.6g10g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Margariini 80% keskiarvo35g249kcal0.1g0.1g28.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)175g289kcal5.3g7g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3052g3692kcal312.6g54.2g254.8g23g
Valittu annoskoko1526g1846kcal156.3g27.1g127.4g11.5g
Annoskoko puolitettuna763g923kcal78.2g13.6g63.7g5.8g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461