Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka420g1636kcal23.5g344g2.5g0g
Vesi2097g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 3146g1207kcal31.5g217.1g6.3g78.6g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1678g2785kcal318.8g0g167.8g0g
Maito, Kevyt2097g965kcal67.1g100.7g31.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)420g529kcal46.1g1.3g37.8g0g
Rypsiöljy 59g519kcal0g0g58.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15328kcal976.2g1334.2g609.6g160g
Valittu annoskoko10000g7664kcal488.1g667.1g304.8g80g
Annoskoko puolitettuna5000g3832kcal244.1g333.6g152.4g40g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339