Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g16g16kcal0.2g4g0g1.7g
Mantelirouhe, 1 rkl32g185kcal6.8g1.7g16.2g3.7g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl80g40kcal0g8.8g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g400g240kcal1.6g60g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä200g340kcal2g88g2g0g
Flora Vanilla 12%400g760kcal18g64g48g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g400g260kcal44g16.8g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3056g3681kcal145.2g486.6g134.8g10.8g
Valittu annoskoko1528g1840kcal72.6g243.3g67.4g5.4g
Annoskoko puolitettuna764g920kcal36.3g121.7g33.7g2.7g
Arvot/100g100g120kcal4.8g15.9g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59301