Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Hunaja 4.2g14kcal0g3.4g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g14g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g3.9g0.2kcal0g0g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 14g32kcal2g0.2g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 49g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 49g75kcal9.5g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g280kcal24g10g15.4g0.6g
Valittu annoskoko153g140kcal12g5g7.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna77g70kcal6g2.5g3.9g0.2g
Arvot/100g100g91kcal7.8g3.3g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176258