Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl54g189kcal7.6g0.3g17.3g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g21g16kcal1.2g2.3g0.1g0g
Piparjuuri, annos 10g3g1.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 15g59kcal0.3g0.3g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g546kcal19.2g9.2g47.6g1.4g
Valittu annoskoko153g273kcal9.6g4.6g23.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna77g137kcal4.8g2.3g11.9g0.4g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3g15.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940