Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali47g10kcal0.6g1.6g0.1g1g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g1.5g5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Puuroriisi4.7g16kcal0.3g3.6g0.1g0.1g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.7g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha nauta 5%28g36kcal5.9g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g149kcal14g11.4g5.2g2.4g
Valittu annoskoko153g75kcal7g5.7g2.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna77g37kcal3.5g2.9g1.3g0.6g
Arvot/100g100g49kcal4.6g3.7g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432