Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g70g83kcal10.4g4.9g2.1g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g34g22kcal5.1g0g0.2g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g38g60kcal0.8g1.4g5.6g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oivariini, 60 (100g)2.8g16kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g368kcal32.8g13.6g19.2g0.4g
Valittu annoskoko153g184kcal16.4g6.8g9.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna77g92kcal8.2g3.4g4.8g0.1g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179