Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g44g11kcal0.5g2.2g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g5.5g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 26g36kcal4.9g0g1.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.1g2.7kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi77g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana307g103kcal11.4g4.8g4g0.4g
Valittu annoskoko153g52kcal5.7g2.4g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna77g26kcal2.9g1.2g1g0.1g
Arvot/100g100g34kcal3.7g1.6g1.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994