Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 1.1g7.2kcal0.3g0.1g0.6g0.1g
Kirjolohifilee 63g103kcal10.5g0g6.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 21g6.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Juuriselleri 9g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu1.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Soijakastike 2.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 30g40kcal0.7g8.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g398kcal24.2g23.2g22.2g4.4g
Valittu annoskoko153g199kcal12.1g11.6g11.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna77g99kcal6.1g5.8g5.6g1.1g
Arvot/100g100g130kcal7.9g7.6g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785