Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile88g116kcal16.6g0.6g5.3g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g46g129kcal8.3g0.2g10.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g20g55kcal3.7g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g600kcal57.2g1.6g40.4g0g
Valittu annoskoko153g300kcal28.6g0.8g20.2g0g
Annoskoko puolitettuna77g150kcal14.3g0.4g10.1g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.5g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269731