Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 31g24kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porkkana 9g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 34g67kcal6.4g0g4.6g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g20g22kcal0.4g0.8g2g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g7.8g6.3kcal0.1g0.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g253kcal15.6g14.8g14.2g1.6g
Valittu annoskoko153g127kcal7.8g7.4g7.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna77g63kcal3.9g3.7g3.6g0.4g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.8g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367