Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Rypsiöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)4.9g3.9kcal0.2g0.9g0g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g70g10kcal0g2.4g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Pasta 3-viljan (Torino)6.3g22kcal1g4.2g0.2g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 3.5g1kcal0g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana307g203kcal13.6g17.6g8.2g2g
Valittu annoskoko153g102kcal6.8g8.8g4.1g1g
Annoskoko puolitettuna77g51kcal3.4g4.4g2.1g0.5g
Arvot/100g100g66kcal4.4g5.7g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156